Győrfi Lili


Érzelmekkel dolgozunk.
Érzelmeinket akkor nehéz megélni és megérteni leginkább, mikor ezek nincsenek összhangban értelmünkkel megélt világunkkal. Ha "egy vonalban van a szívünk és az agyunk", a világ egyszerű - krízist akkor élünk át, ha ez már nem így van.
Mindenki kerülhet olyan helyzetbe, mikor élete szálai összezavarodnak. Ekkor fontos a segítség. Érzelmeinket eltörölni nem tudjuk, de a mélyebb megértés által, megszelídíteni és megélni igen.
Az egyéni tanácsadás során a nehéz súlyokkal a hozzám forduló dolgozik, de ezek a biztonságos helyzetben folytatott beszélgetések segíthetnek abban, hogy élete filmjét ne csak nézze, átélve lássa is.
Az egyéni tanácsadás mellett csoportokat is vezetek: felnőttek, kamaszok és gyermekek részére.
Az ember társas lény, különböző csoportokhoz tartozva éli életét. Csoporthoz tartozni jó. Más emberekkel együtt megélni kalandokat, sikereket, érzelmeket, kudarcokat is különleges élmény. Munkám során különböző tematikájú csoportokon adunk egymásnak és tanulunk egymástól, hatással vagyunk egymás gondolataira és érzéseire.

Győrfi Lili vagyok, az ELTE magyar és pszichológia szakán végeztem. Tanácsadó szakpszichológusként dolgozom egy budapesti Nevelési Tanácsadó munkatársaként.